Project Cato, Co2 afvangen, Biogas


Projecten

‘Van concept naar realisatie’

CATO Engineering voert projecten uit in de technische industrie. Onze expertise is uw technische vraagstukken omzetten in projecten waarbij er rekening wordt gehouden met uw wensen. Wij voeren deze vakkundig uit vanaf de eerste kennismaking tot een afgeronde oplossing. Een afgerond project voor ons is het leveren van een nieuwe installatie inclusief gedetailleerd ontwerp te integreren met uw bestaande systeem.

Omdat elk project uniek is en zijn eigen vakspecialisme vereist, maken we indien nodig gebruik van externe professionals uit ons uitgebreide netwerk. Zodoende kunnen wij u de beste service bieden.

De eerst stap in het proces is het vertalen van vereisten naar functionele specificaties en deze vastleggen in een professioneel rapport. Wilt u dat wij het project gaan uitvoeren, dan gaan wij dieper in op uw wensen en eisen ten aanzien van de oplossing voor uw technische vraagstuk. Deze worden samen met de functionele specificaties uitgewerkt in een budgetvoorstel. U weet dan vooraf wat de benodigde investering is en de doorlooptijd. Dit heeft als voordeel dat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Belangrijk voor het laten slagen van een project, is het monitoren ervan en op kritische punten goed de voortgang bewaken. Deze projectcontrole nemen wij u geheel uit handen, van ontwerp tot implementatie, binnen de vooraf vastgestelde budget en doorlooptijd zoals dit is aangegeven in het budgetvoorstel. Om deze doorlooptijd te bewaken is het van belang dat de verschillende toeleveranciers goed op elkaar afgestemd worden. Dit betekent dat wij regelmatig overleg voeren met deze toeleveranciers.