Referenties

Van Lijssel (http://www.vanlijssel.nl/)

Van Lijssel Transport BV gevestigd te 's-Hertogenbosch is een dynamisch bedrijf met tal van activiteiten. Door de jaren heen is Van Lijssel van een eenzame pionier uitgegroeid tot een full-service partner in transport en aanneming in de G.W.W. en B&U-sector.

Carbon OrO

Orgaworld (www.orgaworld.nl)

Orgaworld is de enige in de branche die zich met alle facetten van de bewerking van organisch afval bezighoudt: we ontwikkelen, realiseren én exploiteren de plants en installaties zelf, waardoor we de processen voortdurend kunnen verbeteren en reststromen optimaal kunnen benutten

orgaworld

BUSE Rijntechniek (www.buse-rijntechniek.nl/)

Meer dan 40 jaar blinkt de geschiedenis van Buse Rijntechniek in Arnhem uit door groei, innovatie (b.v. poedercoating) en individuele klantgerichtheid. Het keuren van cilinders is sinds de jaren 70 een belangrijke steunpilaar die zich steeds verder heeft ontwikkeld.

BuseEnergy 4 Growth (http://www.energy4growth.com/)

Energy4Growth  ontwerp en construeert projecten die kwekers de mogelijkheid bieden hun investering te maximaliseren en dat zij zich kunnen concentreren op hun gewas

Energy 4 Growth

HollandGroep (www.hollandgroep.nl)

De HollandGroep is sinds 1973 werkzaam als onafhankelijk totaalleverancier van metaalbouwsystemen. Met een team van 25 enthousiaste collega's werken wij samen, volgens een integrale methode en bieden een breed scala aan profielen, panelen en systeemoplossingen voor de bouw van metalen daken en gevels.

HollandGroepOmrin (www.omrin.nl)

Omrin, Fries voor kringloop, is thuis in afval. Vele stromen afval gaan dagelijks door onze handen, afkomstig van bedrijven en bewoners uit Noord-Nederland. ''Omrin wil toonaangevend zijn in inzameling, terugwinning van grondstoffen en productie van duurzame energie'. Onze missie is 'Passie voor kringloop'.

omrin


CarbonOrO (www.carbonoro.com)

CarbonOrO offers a very cost efficient technology for capturing carbon dioxide (CO2, or short: carbon) from gasses. CarbonOrO technology can be applied for biogas scrubbing or in industrial environments where carbon is stored or re-used as feedstock.

Carbon OrO

Vink Sion (www.vinksion.nl)

Jaap Vink uit het Friese Beetgum gebruikt in zijn kas geen fossiele brandstof meer maar haalt zijn energie uit houtsnippers. De warmte die daarbij vrijkomt gebruikt de kweker in zijn kas, de groene stroom gaat in het elektriciteitsnet. Uniek is dat de CO2 die bij verbranding van het hout vrijkomt wordt opgevangen om de paprika's beter te laten groeien.

vink sionKemp (www.kemp-bv.nl)

KEMP is een technisch adviesbureau gericht op een duurzame relatie met alle betrokkenen. Hierbij worden de volgende uitgangspunten gehanteerd.

Kemp


A. van de Groep (www.avandegroep.nl)

AvandeGroep

Cobalt (www.cobaltenergie.nl)

Cobalt Energie is waarschijnlijk de meest ervaren installateur in de regio noordwest Veluwe en Flevoland. Naast honderden particuliere en zakelijke klanten hebben wij ondermeer het gemeentehuis van Ermelo voorzien van 369 zonnepanelen.

Cobalt Energie Oplossingen